MARIA LINDE

DIN PERSONLIGA COACH

Transformera ditt liv

Förändra allt genom att ta dig vidare till nästa fas i livet

Sitter du fast i livet? Har du någon eller några av dessa tankar?

✅ Det känns som att jag aldrig kommer fram

✅ Jag känner inte glädje och tillfredställelse – den ena dagen är den andra lik

✅ Jag står vid ett vägskäl och jag vet inte hur jag ska välja

✅  Jag vill ha mer kontakt med meningen med livet 

✅ Jag vägar inte visa mig stark och smart utan förminskar mig själv om och om igen

✅ Jag tänker ofta på samma händelser som varit jobbiga och de drar energi och kraft

✅ Jag vill läka mina inre sår holistiskt 

✅ Jag kämpar med allting – alltid

✅ Jag sätter alltid mig själv sist 

✅ Jag vet inte hur man gör för att ta hand om sig själv på bästa sätt

✅ Jag vill lita mer på livet, få mer kontakt med min andlighet och få in mer ljus i mitt liv

 

Om ett eller flera påståenden ovan stämmer på dig är det inte konstigt att du känner att livet inte ger dig det du behöver.

Är du redo att boka ett kostnadsfritt  introduktionssamtal?

Läkning

Du känner dig trött och dränerad eftersom gamla händelser i ditt liv inte blivit läkta och omhändertagna ännu. Tankar läker inte känslor, trygghet läker känslor.  
Tillsammans kommer vi jobba med att läka dina inre sår samtidigt som vi bygger upp och planerar en annan framtid än den verklighet du har idag.

Karriär

Du går upp på morgonen utan glädje och längtan till dagen, dina åtta timmar på jobbet klaras av, du kommer hem, sover och börjar om på samma visa igen.
Du tänker emellanåt på dina drömmar, på de andra jobben du gärna skulle vilja ha, på den där tanken om egen firma blir ingenting eftersom du saknar självförtroendet.

Överväldigad

Du känner dig överväldigad över hur andra pratar till dig, vilka problem som dyker upp. Du är trött på att det är samma visa varje dag/år – samma problem, du sitter fast och vill komma loss.

Hälsa

Du kämpar med att äta hälsosamt, du väntar på att du ska må bättre utan skuld och skam, du har ångest och eller depression och du vill få en bättre livskvalitet.

Känner du igen dig i någon av påståendena ovan?
Om du undrar varför det är så svårt att förändra det som du tänker på från din barndom och uppåt vill jag att du ska veta att det är fullständigt normalt när man inte har lärt sig tekniker, aktivt arbetat på att läka och ännu inte lärt sig att ifrågasätta det som håller dig tillbaka. Saker och ting måste ändra på sig, du behöver lära dig hur du håller i ratten i ditt liv så du kan känna att du skapar det liv du önskar.

 

Jag är Maria Linde

certifierad KBT & ACT coach med inrikting helande

Jag är så glad att du är här! Tillsammans kan vi skapa så mycket som hjälper dig att få mer kvalitet och läkning i livet.

Mitt arbete som coach innebär att jag träffar olika människor med olika bakgrund i livet, olika orsaker varför de anlitar mig, med en sak gemensamt, det är dags för förändring.

Det finns vissa frågor som alltid dyker upp, motstånd som visar sig, problem blandat med önskningar som man om och om igen möter, man känner sig som ett trasigt kassettband.

Idag utbildar jag själv coacher samtidigt som jag hjälper klienter med coachning.
Precis som du gör när du är här och läser om mig så är det precis så som jag också gör – jag anlitar efter de som kan hjälpa mig att utvecklas och läka – jag har bestämt mig för att inte gå längre än jag behöver med inre frågeställningar som inte löser sig, jag vill leva mitt liv fullt ut.
Ingenting är viktigare än det.

Din hjärna ljuger

Du kan läka, du kan njuta, du kan börja om

Var du än är i livet idag kan vi göra någonting, vi kan skapa förändringar som varar resten av livet. 
Upplev hur flow, läkning, och att möta ditt högre jag, se hur hopp och överflöd börjar ta plats i ditt liv ju mer du läker och reder ut dina tankar.

Det är aldrig för sent

Vi har alla en potential att se oss själva som de vi är, vi har alla rätten att få lämna det gamla bakom oss för att sedan ställa oss i vårt ljus, ta tillbaka makten i livet och börja få den kvalitet som du är värd.

Jag är inte rätt coach för dig om du:

✅  Om du inte är öppen för att det går att förändra ditt liv

✅ Om du skyller allt på andra hur ditt liv ser ut idag

✅ Du söker quick fix för problem som du haft länge 

✅ Du vill inte förändra någon position som du håller mentalt 

✅ Ditt mindset är låst och du vill inte förändra någonting men hela världen ska förändra sig till din fördel

✅ Du är inte villig att investera tid, pengar och engagemang för att skapa en transformation som varar.

Jag kommer att visa dig hur du kan

🎈 Hjälpa dig att läka det som gör att du lider samtidigt som du kommer att se ditt sanna syfte till varför du finns på denna jorden.

🎈 Hitta vad som står emellan dig var du står idag och var du vill vara i framtiden, tillsammans stänger vi avståndet så du kommer fram fortare.

🎈 Lära dig hur du känner dig stark, får självförtroende som du saknat så länge.

🎈 Förstå var du hör hemma, vilka personer som kommer förstå dig, acceptera dig och vilja vara med dig.

🎈 Få kontakt med hur du tar de bästa besluten och börja välja det som skapar ditt drömliv.

🎈 Hur du börjar bli modig och ta mer och mer plats 

👉 Lära dig verktyg som läker

👉 Få dig att lära känna dig själv med kärlek och compassion

👉 Få insikter som gör dig smartare och lugnare

👉 Få bort rädslor

👉  Lära dig att fira dina framgångar

Att investera i en egen personlig coach är en investering som  du gör för din egen skull

Är du redo? Ska du skapa den förändring som du längtat efter nu?

Om Maria Linde

Maria är certifierad KBT och ACT coach.
Utbildar holistiska coacher via Soulwise Academy.
Maria är utsedd som lärare på Insight Timer som är världens största meditationsapp.
Med stark övertygelse om att allt går att läka, att vi lever i ett vänligt universum lär hon eleverna att drömma stort, få coachningens grunder samtidigt som de gör verklig skillnad i sina klienters liv.
Utbildningar och egen läkning har gjort att framgångarna inom coachningen har kommit.
Efter att själv ha gått i olika sorters terapi under många år märkte Maria att samtalen aktiverade problemet men gav inte läkningen som hon så väl behövde.
Maria började då att utforska olika tekniker för att läka nervsystemet med ord, andning, trygghetstekniker med mera – resultaten kom – systemet lugnade ner sig, trasslet i tankarna försvann och möjligheten att ha firma som rullade igång var möjligt.
Det finns inget annat företag som arbetar med det som Maria gör: Coachningens grund som styrs av trygghet och att lära klienter att höra kroppens språk och var blockeringar sitter och vad de vill berätta.
Det är ett kraftfullt verktyg – som ger klienterna en stor aha-upplevelse och läkning och det är läkning som varar.

 

soulwise.se Utbildningar och personliga coachningssamtal som läker. Vi älskar våra ämnen 🥰 & vi hjälper dig att lyckas & skapa ditt drömliv. 💥💅🏼🙏🏻 Boka nu: Det är så viktigt att komma ihåg att din ånges Om du anlitar en coach - vad vill du uppnå då? Svaret är: Ja det kan du. Du kan absolut älska d Han svarade inte... han såg på min story men gil Be så ska du få Vi startar på morgonen lördag Ju mer du kontrollerar någonting desto mer kontro Jag förstår att du är frustrerad men det är in En MAGISKT vacker upplevelse - har gjort min förs Rädslor finns i många former, de som är omedvet Alla har potential inom sig som går att aktivera Sorgen med konsekvenserna av att ha växt upp i va Livet, gropar på vägen, insikter, motivation och Det är ett återkommande ämne med de jag coachar Åh vilken lycka när rekommendationen är personl Det enda som behövs, det viktigaste av allt när Låt oss skapa tillsammans 😍 moodboard, texter, Nu tar jag emot nya klienter 🤩 Jag hjälper dig Utbildningen förändrade allt till det bättre. H Jag hittade pusselbiten som fattades!. Lyssna när Ladda mer… Följ på Instagram