Tillsammans ber vi för läkning, lättnad inom de områden som vi kämpar med.

Om vi hade vetat svaret hade vi redan gjort det

Be, Så, Skörda

Olika böner

Du kommer lära dig årstiderna för att kunna:
Be så ska du få
Våren – hur du sår
Sommaren – då skapas det du ber om
Hösten  – hur du skördar det du ber om och behåller det
Vintern – motgångar, lär dig hantera problem på ett smart sätt.

Hur du skyddar det du skördat och  hur behåller du det
Hur du skapar självmotivation
Varför rädsla inte ska få styra dig

Stegen

Dröm

Det börjar som en dröm, vi ser någonting, vi hör någonting, det är en syn som vi inte sett innan och hjärnan börjar arbeta och hjärtat slår extra hårt.

När vi dagdrömmer hamnar blicken i fjärran, allt runt omkring oss dämpas och vi är “långt borta”.

Men ett frö har planterats, vi är i början på någonting nytt – även om det fortfarande bara är ett frö.

Visualisera

Drömmen går över till att visualisera, vi slår upp produkter i olika kataloger, vi börjar åka och se på hus på helgerna, vi skriver ner på papper de egenskaper som vi önskar att det vi drömmer om ska ha när det väl landar hos oss.

Be

När vi vill att drömmen ska vara välsignad ber vi.

Att be är att koppla ihop sig med de starkaste krafterna som finns, saker och ting börjar röra på sig, även om vi inte kan se det så är vi i perfekt timing.

Vi önskar verkligen att det ska slå in trots att det känns omöjligt och då är bön det starkaste vapnet vi har.

Vissa saker är enkla för oss att få levererade men andra saker tar lite längre tid och att känna sig orolig hela tiden, tappa kraft, och inte veta hur man ska orka fram tills det lossnar i livet är jobbigt vare sig det är jobb man söker, relationer som har brustit, en ekonomi som behöver komma uppåt igen.

Då kan det hjälpa att få höra på böner och välsignelser som leder fram till läkning och stillhet, till hopp och tro.

Du är inte ensam

Det är här som tro kommer in, det finns så många texter som om och om igen förklarar varför du inte:

 • Behöver oroa dig
 • Att goda saker är på väg in i ditt liv
 • Du är inte ensam
 • Du är älskad
 • Du är starkare än vi tror

Be

 

Böner vid olika tillfällen

Morgonbön, kvällsbön, bön för styrka, bön för healing, bön för förlåtelse, bön för lättnad, bön för förnyelse, ja böneämnena är många och många gånger vill man be en bön men vet inte hur man ska göra  eller vilka ord man ska använda men när man väl hör dom så känner man välsignelsen som landar över kropp och själ.

Välsignelse

Jag läser alltid en välsignelse över min klient när vi är i slutet av samtalet och jag hör gång på gång hur klienten säger:  Åh det här har jag längtat efter, det här var precis vad jag behövde, åh det rör vid mitt hjärta på ett alldeles speciellt sätt.

Många gånger rinner tårar ner för kinderna, kärleken som väckts av orden i välsignelsen är stark och en lättnad kommer in i kropp och själ.

Gruppcoachning

Fördelar med gruppcoaching

 • I gruppterapi får man support och uppmuntran av de andra i gruppen. Tillsammans kan vi se att vi inte är ensamma vilket gör att vi kännner oss mindre ensamma.
 • Vi kan lära oss av varandras styrkor. När vi kan se hur andra kan hantera problem med framgång ger det oss automatiskt hopp och vi känner att utveckling är möjligt.
  Du kommer tränas i att utveckla framgång och utveckling.
 • Gruppterapi känns oftast väldigt tryggt. Genom att vara i en grupp får vi träna på att respektera andra och hjälpa dom att se till att gruppen är trygg. Tryggheten skapas tillsammans.

Att tänka på

Att tänka på med gruppcoaching

 • Du behöver delta och vara en del i att dela dina upplevelser. 
 • Den här gruppcoachningen är inte till för kriser utan för personlig utveckling.
 • Läs igenom kursinnehåll i Be så ska du få innan du bokar din plats.

Lördagen den 9 oktober

Från kl 10 -15 med lunch kl 12-13 går vi igenom stegen för bön, samtidigt som du kan skriva ner dina böner och börjar du be med mod och styrka för att dina böner ska vara dom bästa för dig och dom bästa för Gud.

Om att skapa sitt drömliv

Det finns ett system!

När du lär dig stegen, förstår att du är värd att förändra ditt liv och du höjer värdet på dig själv kommer en helt ny energi och du ser möjligheter som du aldrig trodde du kunde drömma om.
Du kommer få kunskap som aldrig försvinner och din känsla för din förmåga att förändra ditt liv kommer att vara helt annorlunda.

“Det här är steg som alla borde ta i sitt liv och det så fort som möjligt för att förändra förutsättningarna för oss själva och för våra släktingar.”

Maria är utbildad och certifierad KBT och ACT coach, hon har själv blivit coachad av den enda licensierade High performance coachen Karin Djurback under 2021 och Michel Issa Munken som blev multientreprenör  under 2020.
Det finns nycklar som vi behöver förstå, det finns beteende som vi behöver förändra för att komma in i det flow vi önskar och för att få den uthållighet som gör allt möjligt.

Maria är utsedd till lärare på Insight Timer som är världens största meditations app.
Även arbetat som mentor för Mitt Livs Chans – Sveriges största mentorprogram.

Maria Linde - grundare av SoulWise Academy

MODULERNA

Börja idag!

Tillsammans blir bönen starkare

Swisha 750 kr till 0722841148 och en zoomlänk kommer till dig via sms.

Varför du ska välja oss

“För mig är du den viktigaste, din personliga utveckling och att du får verktyg som kan hjälpa dig att skapa ditt drömliv.”
Maria Linde

ÄMNEN

FÖRÄNDRA DITT LIV

Recensioner

Vad Kunder Säger

“Du måste ha någon som kan undervisa i flera lager för att det här ska fungera. Maria har kunskapen att hitta precis vad som stoppar din framgång och vad du behöver göra. Det lyckades Maria med mig. Jag förstår mitt värde idag. Tekniken är rolig att göra!

Nina

Klient

“Jag har haft ett stopp hela tiden som aldrig har tagit mig ur min årsomsättning – när man gör övningarna förstår man direkt varför man står still och hur man behöver tänka för att komma till nästa nivå. “

Helena

Egen företagare

“Jag har fler kunder, jag har ny kärlek, jag har såå bra relationer runt mig. Det är en välsignelse att gå utbildningen hos Maria – det är det enda jag kan säga.”

Mia

Klient

Är du redo att ta emot välsignelser, få stöd för att stärka din mentala hälsa, lyssna på kärleksfulla böner?

Vill du starta dagen med uppmuntran och vägledning? Få hjälp med att programmera ditt undermedvetna att gå från osäker och otrygg till kärleksfull trygg person som känner sitt värde?
Börja kursen nu

OBS! Tillfälligt premiärpris