Har du märkt att trots att du går och pratar med terapeut, trots att du pratat ut med en vän så har du ändå ångest och din oro i kroppen går inte ner.

Det kan beror på att genom att prata om traumat så aktiverar du traumat om och om igen, istället för att hela dig och komma förbi din ångest.

Idag pratar vi om trauma energi, att traumat alltså är en energi som blivit en blockering men med rätt metoder faktiskt kan börja röra på sig och därmed ge dig lättnad och till och med lösas upp och släppa taget om kroppen.

Genom att lära dig att kartlägga klienters/dina egna blockeringar och aktivt börja aktivera trygghet och kärlek till det området med hjälp av olika tekniker kommer du att märka hur lättnaden kommer genom att nervsystemet slappnar av, genom ett icke aggressivt sätt utan istället med en mjuk och tillåtande attityd.

Du kommer att hjälpa din klient att hitta en healing som ingår i sin livsstil, där du lär ut medvetenheten om att respektera och älska sig själv och allt hen går igenom.

UTBILDA DIG TILL HOLISTISK COACH

Vi firar! Vi firar att Maria har blivit godkänd som lärare på Insight Timer, att företagets utbildningar, coachningar och medlemsportal nu har varit uppe i sex månader – och det vill vi dela med oss av till dig som:

Vill hjälpa andra (och dig själv) på ett sätt som gör att du kan se resultat som kommer vara förändrande inför hela livet.
Många saknar kontakt med sitt eget jag, känner sig svaga och utan mål.
Som holistisk coach kommer du möta personer som: glömt sitt eget värde, glömt vad de är kapabla till, tappat sin egen sanning samtidigt som de undrar varför de inte mår bra.
Är du en av dom som vill hjälpa andra att må bra?
Då är detta kursen för dig!

BEGRÄNSAT MED ANTAL PLATSER.

Vad du upplever själv (eller hur dina klienter lever sitt liv)

 • Trött och ofokuserad
 • Kommer inte vidare i livet
 • Har gett upp tanken att leva ditt drömliv.
 • Känner ingen kontakt med ditt inre
 • Ditt liv saknar glitter och äkta kärlek
 • Du använder dig inte av din intuition tillräckligt
 • Ingen kontakt med din kropps signaler
 • Saknar positiva framgångsrika vänner

Vad som är sanningen

 • Du är ett powerpaket
 • Du är värd allt
 • Du är kapabel att visualisera din drömframtid
 • Du kan hela dig och ställa dig på nya tidslinjer.
 • Du har en kropp som söker balans
 • Du har möjligheter som du inte ens förstår ännu
 • När du ser dig som en vinnare och kärleksfull person är det de tillfälligheterna och personerna som du kommer dra till dig

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE

Se nedan vilka påståenden som stämmer in på dig själv.

25 Tecken som visar att du tappat kontakt med ditt inre 

 1. Sover dåligt
 2. Är orolig eller nervös ofta
 3. Har svårt med tilliten till andra
 4. Har svårt för att säga nej
 5. Känner dig underlägsen andra i diskussioner
 6. Svårt att vara fokuserad
 7. Svårt för att komma ihåg och hålla reda på saker och ting.
 8. Känner dig tom och utan mening.
 9. Har en kropp som värker på ett eller flera ställen.
 10. Känner dig ensam om ingen ringer upp inom en viss tid.
 11. Känner dig avdomnad.
 12. Trött oftare än vanligt.
 13. Vågar inte drömma och fantisera eftersom det inte är någon mening med det ändå.
 14. Har trauma kropp som styr din dag.
 15. Du har svårt för att säga vad du egentligen vill till andra.
 16. Du vet inte hur du ska kunna bli modig.
 17. Dina egna behov kommer oftast sist.
 18. Du känner dig rädd för att visa en stark vacker sida av dig själv.
 19. Du gör vad andra säger – din chef, dina barn, din partner, och har glömt hur man ser in till sig själv.
 20. Du har inga tekniker som hjälper dig att hela ditt sinne och din kropp.
 21. Du presterar för att göra andra nöjda – inte för din egen skull.
 22. Du vågar inte fråga eller be om det du egentligen vill ha.
 23. Du känner inte att du har inre trygghet.
 24. Du har nedsättande tankar om dig själv.
 25. Tanken på att du kan vara drottningen i ett rum som tar plats och som lever sitt drömliv känns väldigt långt borta just nu.

Kursledare

Maria Linde

”Marias rykte som en person som transformerar och skapar mål och mening i en orolig värld är dokumenterad genom hennes goda vitsord från tidigare kursdeltagare så väl som hennes klienter. Hon arbetar holistiskt, med kunskap inom trauma, kbt, act och med kropp, sinne och intuition

När vi är helt styrda av vad andra säger och tycker – lever vi från ett ställe där vi alltid kommer vara i ett underläge. 

Att förstå vilken inre makt och styrka vi har inom oss själva gör att vi kan ta beslut utan att be om lov. Genom att medvetet ta dessa beslut skapas ett nytt sätt att leva livet fullt ut. Kvinnor som glömt eller slutat att medvetet titta in i sig själv är ingenting unikt – utan det här  sker över hela världen. Effekterna utav det blir när man lever utan energi och kärlek till sig själv är direkt skadliga, det skapar sjukdomar, dåliga relationer, du förlorar pengar och du förlorar dig själv. Eftersom du inte har rätt verktyg kommer allt du skapar – skapas genom den kvaliteten du känner inför dig själv. 

För att komma till ett annat ställe i livet –  behöver du bli en mästare på att älska och ta hand om dig själv. Det finns en lösning 😀 Om det finns en lösning varför lever inte alla efter den redan? 

Traditionellt tittar vi på ett symptom och så skriver vi ut en medicin för det istället för att titta på orsaken – det är det underliggande inom oss som behöver förändras. Man säger att det är 5% som lever ett medvetet liv, som tar medvetna beslut som skapar rätt förutsättningar för att ha en hälsosam kropp, ett hälsosamt mindset och en vinnande attityd som tar dom rakt igenom motgångarna. Ja, motgångarna – de ingår i varje framgångsriks människas historia – motgångar som har fått dom att bli mer uthålliga, välja rätt väg snabbare, de lär sig hur de hela tiden åtminstone är på väg mot någonting mycket bättre än de var i dagen innan. De höjer medvetet sin energi år efter år, de slutar aldrig att utvecklas till det bättre. Och det fungerar eftersom de VET ATT DE ÄR VÄRDA ALLT.

VILKA METODER KOMMER DU LÄRA DIG

Holistiskt synsätt

Du kommer lära dig vad det innebär att se inåt och att ta vara på den inneboende helande kraften som finns inom alla områden i livet.
 • Trygghetsaktivering 
 • Compassion
 • Öppnandet av kroppens språk
 • Hur man kultiverar det inre barnet med kärlek
 • Trygg i din kropp och kroppens intelligens
 • Hur du hittar din inre visdom
 • Hur du reglerar ditt nervsystem
 • Hur du kartlägger och lägger upp en plan med klienter
Utan inre trygghet är det omöjligt att bygga någonting som varar.

Visualisering  Med hjälp av visualisering öppnar vi upp ett utrymme inom oss där vi kan skapa, och där vi kan ta emot det vi visualiserar. Utan visualisering kan ingenting nytt skapas.Intuition Inre samtal och tillåta intuition leda digHur man tar tag i jobbiga uppgifter  Att kunna möta och ta tag i jobbiga samtal med mera är avgörande för att kunna höja din inre energi.Hur man använder rädsla till sin power Rädsla är ett språk som när vi förstår det kan användas till vår fördel och få oss att ta oss till ställen i livet vi inte ens vågat drömma om. Du kommer lära dig att bemästra och använda rädslan som din allierade.Kärlek gör inte ont När du förstår hur äkta kärlek fungerar kommer du att kunna ge dig själv äkta kärlek som läker och som skapar mod, mod att bryta rutiner, mod att visa upp ditt sanna jag och mod att ta hand om dig själv som en prinsessa. Samtalsteknik Genom att kunna planera och lägga upp en samtalsstruktur lär du dig hur du tar dig själv och samtalet från början till mitten till avslut där ni enkelt kan göra en summering och hur ni ska gå vidare till nästa tillfälle ni ses.

Inre barn utbildning ingår Plus grunderna i Sociala Medier

Holistisk Coach

Holistisk Coach

Vi firar att Maria har blivit godkänd som lärare på Insight Timer, att företaget firar 6 månader med utbildningar, coachning och medlemskapsklubb. Den här utbildningen ligger Maria närmast om hjärtat – den har redan gett så stora resultat i många människors liv och Maria vill öppna upp för att så många som möjligt får chansen den här gången. Det är en transformerande utbildning som antagligen kommer att vara en av de bästa investeringarna du någonsin gjort i dig själv. Begränsat med platser.

Vi stänger erbjudandet när platserna är bokade.

Moduler

Vecka 1

+  Självkärlek – var du hittar självkärleken inom dig själv. Aktivering av din inre kärlek. Öka tillgängligheten till vänliga känslor – Ledd meditation som helar och som hjälper dig få kontakt med hjärta. Vikten av att ha ta sig tid med att förstå sig själv. Hur du visar dig själv kärlek. Går in djupare på vad det innebär att leva ett holistiskt liv.
Modulen släpps den 25 mars Q+A 27 mars

Vecka 2 +  Skapa dig själv Varför det är möjligt att omskapa sig själv. Hur du manifesterar ditt sanna jag. Om celler, minnen och miljö. Meditation som öppnar upp ditt undermedvetna och höjer din energi. Inre barn – modul
Modulen släpps den 1 April Q+A 3 april

Vecka 3 +  Vitalisera – visualisera Hur du ändrar din energi från tung till lätt. Hur du skapar helt nya vägar framåt i livet. Lär dig metoderna som gör att du bokstavligt talat släpper det som drar dig nedåt. Trygg kropp – kroppens intelligens modul
Modulen släpps den 8 april Q+A 10 april

+ Utmaningsvecka Du kommer att få en uppgift som är en utmaningen under den här veckan. Den släpps den 15 april  Q+A 17 april

Vecka 4 +  Din kropp – ditt sinne och din själ Du är bara så stark som din svagaste länk Alla tre behöver vara i balans – du lär dig hur du mäter dina energinivåer inom varje område. Lär dig hemligheten hur man aktiverar sin inre kraft. Hjärtbaserat ledarskaps modul Modulen släpps den 22 april  Q+A 24 april

Vecka 5 + Hela dig själv Vad skam skuld egentligen är och hur man kan hela det. Vad trauma energi är och hur man kan flytta på den. Holistiskt synsätt att bemöta svåra känslor – och hur man kan komma vidare. Medvetet och omedvetet tänkande Släpps den 29 april Q+A 1 maj

+ Utmaningsvecka Du får en utmaning som du ska utföra Släpps den 6 maj Q+A 8 maj

Vecka 6 + Stärk din helande bild av dig själv Hur man tar bättre beslut. Hur man tar vara på möjligheter. Hur man använder sig av metoder som höjer energi och möjligheterna i livet. Hur du gör kartläggning av var du står i livet och vart du vill vara. Tekniker som helar vårt parasympatiska system  Avsnittet släpps den 13 maj Q+A 15 maj

Vecka 7 +  Du är redo Vad de 11 coachningsprinciperna är och hur du kan använda dom holistiskt. Hur du kan marknadsföra dig. Samtalsstruktur Avsnittet släpps den 20 maj Q+A 22 maj

Vecka 8 + Utmaning och uppgifter till dig som vill bli diplomerad. Avsnittet släpps den 27 maj Q+A den 29 maj

Sociala Medier ingår Värde 7900 kr

 • Lär dig bygga din egen kurs online med LearnDash
 • Lär dig hitta din drömkund
 • LinkedIn hur du bygger upp din kundkrets där
 • Facebook/Instagram – hur du planerar och schemalägger inlägg
 • Zoom – hur du sänder zoom på Youtube Facebook eller Linkedin
 • 400 planerade inlägg som du kan använda för att schemalägga dina egna inlägg och mycket mer.

För avbetalningsplan – smsa:

Holistisk Coach – ditt namn och mejladress

till 0722841148 för att få en räntefri avbetalningsplan via Dicopay. (Efter du skickat ditt sms kommer du mottaga ett sms med din avbetalningsplan, öppna smset och godkänn. Efter att vi har fått bekräftelse från Dicopay kommer vi att ge dig tillgång till utbildningsportalen.

Brev fyllda av vänliga ord 

Maria delar sin kunskap med ett hjärta så stort, hennes engagemang för att just du ska känna att världen ligger framför dig ger härlig energi och inspiration. Livet är kärlek och vi ska vara kärlek för att att höja vibrationen i våra liv. Maria bjuder verkligen på all sin kunskap och delar övningar som våra kroppar mår bra av för att släppa på inre blockeringar så vi kan höja ribban i våra egna liv. Marias koncept är unikt i sitt slag – föredrag för personlig utveckling, övningar för att släppa på spänningar och skapa en trygg inre miljö som avslutas med guidad meditation. Helt magiskt! 

Johanna Sellman Österström 

 

Maria är en fantastisk inspirationskälla för utveckling och healing. Hennes föreläsningar – övningar och meditationer har förändrat mitt liv. Maria är lågmäld och glad och positiv och möter alltid människor som systrar och vänner. Att höra hennes mjuka röst i meditationerna gör att man kommer ner i sån vila så jag somnar ibland. När jag bad Maria skapa en personlig meditation var hon positiv och frågade mig vad jag önskade mig, efter att vi hörts några gånger levererade hon en meditation som jag lyssnar till varje dag nu. 

Helene Elf 

 

Jag har lärt mig så mycket av Maria och hennes sätt att undervisa gör att man förstår allting så lätt. Älskar att lyssna på Maria och hennes meditationer.

Ulrika Hedström.

Maria har lärt mig att jag får älska mig själv, det är en fantastisk upplevelse. Hon kan verkligen konsten att lära ut om självläkning, det är det bästa jag har gjort för mig själv. Maria har gedigna kunskaper inom många områden och hon kan konsten att se till hela människan. Jag sjunker så djupt ner i hennes meditationer – det är jätte skönt och sedan kommer jag tillbaka till ett stort lugn inommig själv och en inre styrka. Ju fler meditationer jag gör desto bättre. 

Rigmor Skillmark

  

Maria är en ledare men hon är en helt annorlunda ledare för hon får alla att bli sedda och känna sig betydelsefulla. Hon har en otrolig förmåga att få oss alla att tycka om oss själva för dom vi är, släppa taget om det som inte får oss att må bra längre. Maria har verktyg som jag aldrig tidigare har mött hos någon annan. Hon är lärare men hon är också medmänniska. Hon vet hur det är att gå igenom livet och inte alltid ha det lätt. Hon är empatisk, kunnig, utmärkt lärare och har en fantastisk meditationsröst. 

Carina Larsson

 

Marias meditationer och föreläsningar har så bra innehåll och de  betyder jätte mycket för mig. De får mig att bli lugn och trygg i mig själv och att älska mig själv. Jenneth Mattsson

Jag ser framemot att vara med Marias undervisningar som har blivit höjdpunkten i livet för mig. Jag har vuxit personligen redan massor och ser framemot att lära mina hemligheter till andra. Maria är Kärleksfull och har oändligt mycket tålamod. Hon är ändå en ledare, en kvinnlig ledare som ser allas potential. Hon har verkligen sett mig på riktigt och hon har berört mig djupt. Jag kommer att delta till Holistisk Coach Utbildning och ser framemot att växa ännu mera. Jag rekommenderar henne till alla som vill hitta balans i livet, kunna må bra igen på alla sätt och som vill utvecklas som kvinnor och även som ledare/Coach. 

Riittas Essentiella oljor & Aura-SomaRiitta Larsson

För avbetalningsplan – smsa:Holistisk Coach – ditt namn och mejladress till 0722841148 för att få en räntefri avbetalningsplan via Dicopay.