Aktuell status
Ej anmäld
Pris
1 995,00 kr
Kom igång
eller

Föreläsningar

Video om varför det är bra att djupandas plus 7 stycken exempel som hjälper ditt nervsystem att läka.

Video om självkärlek  – Var du hittar självkärleken inom dig själv.   Aktivering av din inre kärlek.

Video och text om själv-ledarskap baserat på själ, kropp och hjärta.

Arbetsblad


Aktivera ditt  ledarskap från kroppen, själen och hjärtat. 

PDF;  med arbetsblad

PDF:Arbetsblad som hjälper dig att skriva journal och svara på frågor så du ökar din medvetenhet.

När du använder dig av arbetsbladen och de olika teknikerna kommer du mjukt att komma tillbaka in i kroppen och bli mer medveten om vad du behöver i stunden.

3 Tekniker som hjälper dig att aktivera trygghet i kroppen själv.

Trygghetsaktivering: Ord

Ord kan förgöra och ord kan läka. Att lära sig att använda ord mjukt och vänligt gör att vi kan omforma gamla minnen till en omvårdnande känsla inom oss.

Trygghetsaktivering: Ansikte och huvud

Med hjälp av tekniker som stöttar ansiktet och skalpen får huvudet den avslappning och tillgång till närvaro som den har längtat efter så länge.

Trygghetsaktivering: Compassion

Med hjälp av trygghetsteknik samtidigt som du använder dig av compassion kommer din kropp att börja känna sig mer och mer bekväm i hur den ska hantera obekväma situationer som uppstår i vardagslivet. Det är en guldgruva att lära vidare till sina barn.

De tekniker du får lära dig här är några av alla tekniker som vi använder själva till våra klienter som holistiska coacher. och som Holistiska coacher elever får lära sig i utbildningen.

Det är tekniker som du får lära dig här stöttar din inre trygghet, aktiverar den mjuka sunda omhändertagande rösten som finns inom dig, plus tekniker som hjälper din kropp att läka ditt nervsystem så du känner dig mindre stressad och orolig.

Tillfälligt pris 1495 kr

Ordinarie pris 4995

Tillgången till kursen startar den 13 juni.

Hela summan som du betalt dras av för dig som köper holistisk coach utbildning i höst.

Det finns en plan för dig – en plan för dig att vara hel, att leva ett liv där du blomstrar och där du litar på din livsresa, du litar på att du har stöd i allt du går igenom.

När du öppnar kranen till hjärtat – själen och kroppen så kommer du känna hur rätt du känner dig, hur lätt det är att gå igenom det som är obegripligt, hur lätt det är att känna att du räcker till och hur mycket energi du får.